Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11932
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНаумчик, П. І.
dc.date.accessioned2016-12-15T10:08:21Z
dc.date.available2016-12-15T10:08:21Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/11932
dc.descriptionФізика : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів спеціальності 181 – Харчові технології / уклад.: П. І. Наумчик – Чернігів : ЧНТУ, 2016. – 90 с.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.subjectфізикаen_US
dc.titleФізика. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 – харчові технологіїen_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Наумчик П. І.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фізика.Метод.вказ.до виконання лаб.робіт.pdf2,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.