Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/11932
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Наумчик, П. І. | |
dc.date.accessioned | 2016-12-15T10:08:21Z | |
dc.date.available | 2016-12-15T10:08:21Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/11932 | |
dc.description | Фізика : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів спеціальності 181 – Харчові технології / уклад.: П. І. Наумчик – Чернігів : ЧНТУ, 2016. – 90 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.subject | фізика | en_US |
dc.title | Фізика. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 – харчові технології | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Наумчик П. І.: навчально-методичні видання Природничі науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фізика.Метод.вказ.до виконання лаб.робіт.pdf | 2,25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.