Наумчик П. І.: навчально-методичні видання : [9] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Випробування та сертифікація засобів вимірювальної техніки : методичні вказівки до самостійної роботи та індивідуальних завдань для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно вимірювальна техніка» (освітній ступінь бакалавр)Наумчик, П. І.
2020Випробування та сертифікація засобів вимірювальної техніки : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка"Наумчик, П. І.
2018Загальна фізика : конспект лекцій для студентів спец. 076 "Підприємництво, торгівля і біржова діяльність"Наумчик, П. І.
2017Фізика: методичні вказівки до самостійної роботи студентів спеціальності 181 " Харчові технології"Наумчик, П. І.
2015Фізика. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з фізики для студентів напряму підготовки 6.030510 – «Товарознавство і торгівельне підприємництво»Наумчик, П. І.
2016Фізика. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 – харчові технологіїНаумчик, П. І.
2015Фізика. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з фізики для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торгівельне підприємництво»Наумчик, П. І.
2011Допоміжні матеріали для вивчення фізики. Молекулярна фізика. Властивості газів, рідин і твердих тіл. ТермодинамікаНаумчик, П. І.
2011Допоміжні матеріали для вивчення фізики. МеханікаНаумчик, П. І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9