Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/12089
Назва: | Методичні вказівки до складання схем технологічних процесів хлібопекарського виробництва для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання |
Автори: | Ксенюк, М. П. |
Ключові слова: | хлібопекарське виробництво |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Опис: | Методичні вказівки до складання схем технологічних процесів хлібопекарського виробництва для студ. напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання / укл.: М.П. Ксенюк. – Чернігів: ЧНТУ, 2016. - 55 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12089 |
Розташовується у зібраннях: | Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологія харчових виробництв;метод.вказ.до складання схем тех.процесів хлібопекар.вироб.-ва.pdf | 5,7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.