Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 21
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Технологія міні-виробництв : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних робіт для студентів галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології» | Ксенюк, М. П. |
2019 | Технології харчових виробництв : програма та методичні вказівки для проходження технологічної практики на хлібокомбінатах для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеню вищої освіти «бакалавр» | Ксенюк, М. П.; Городиська, О. В. |
2019 | Інноваційні технології та управління якістю хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : програма і методичні вказівки для проходження виробничої практики для студентів спеціальності "Харчові технології" ступеню вищої освіти «магістр» | Ксенюк, М. П.; Городиська, О. В. |
2018 | Хлібопекарське виробництво : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І. |
2018 | Технологія мінівиробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | Ксенюк, М. П. |
2018 | Кондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І. |
2016 | Методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | Ксенюк, М. П. |
2017 | Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І. |
2016 | Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | Ксенюк, М. П. |
2016 | Санітарно-технічна та енергетична частина : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр» | Ксенюк, М. П. |
2017 | Розрахунок лінії соломки : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр» | Ксенюк, М. П. |
2016 | Розрахунок здобних сухарних виробів : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр» | Ксенюк, М. П. |
2017 | Розрахунок бубличних виробів : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр» | Ксенюк, М. П. |
2017 | Кондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр». | Ксенюк, М. П. |
2014 | Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія | Ксенюк, М. П.; Сиза, О. І. |
2016 | Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | Ксенюк, М. П. |
2016 | Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | Ксенюк, М. П. |
2016 | Технологія харчових виробництв : методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | Ксенюк, М. П. |
2016 | Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | Ксенюк, М. П. |
2016 | Методичні вказівки до складання схем технологічних процесів хлібопекарського виробництва для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | Ксенюк, М. П. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 21