Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12090
Назва: Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
Автори: Ксенюк, М. П.
Ключові слова: харчові виробництва
технологія
Дата публікації: 2016
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Опис: Технологія харчових виробництв : метод. вказ. до виконання курсової роботи для студ. напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання / укл.: М.П. Ксенюк. – Чернігів: ЧНТУ, 2016. - 23 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/12090
Розташовується у зібраннях:Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання
Технічні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.