Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/12090
Назва: | Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання |
Автори: | Ксенюк, М. П. |
Ключові слова: | харчові виробництва технологія |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Опис: | Технологія харчових виробництв : метод. вказ. до виконання курсової роботи для студ. напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання / укл.: М.П. Ксенюк. – Чернігів: ЧНТУ, 2016. - 23 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12090 |
Розташовується у зібраннях: | Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологія харчових виробництв ; метод. вказ. до виконання курсової роботи.pdf | 322,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.