Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12092
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКсенюк, М. П.
dc.date.accessioned2016-12-28T10:28:10Z
dc.date.available2016-12-28T10:28:10Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/12092
dc.descriptionТехнологія харчових виробництв : метод. вказ. до виконання курсового проекту для студ. напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання / уклад.: М.П. Ксенюк. – Чернігів: ЧНТУ, 2016. - 73 с.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.subjectхарчові виробництваen_US
dc.subjectтехнологіяen_US
dc.titleТехнологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчанняen_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання
Технічні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.