Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/12092
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ксенюк, М. П. | |
dc.date.accessioned | 2016-12-28T10:28:10Z | |
dc.date.available | 2016-12-28T10:28:10Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12092 | |
dc.description | Технологія харчових виробництв : метод. вказ. до виконання курсового проекту для студ. напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання / уклад.: М.П. Ксенюк. – Чернігів: ЧНТУ, 2016. - 73 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.subject | харчові виробництва | en_US |
dc.subject | технологія | en_US |
dc.title | Технологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологія харчових виробництв ; метод. вказ. до виконання курсового проекту.pdf | 1,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.