Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/12128
Назва: | Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.051701 – „Харчові технології та інженерія” фахівців освітньо- кваліфікаційного рівня „бакалавр” |
Автори: | Денисова, Н. М. Буяльська, Н. П. |
Ключові слова: | санітарія і гігієна харчова промисловість |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Опис: | Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості : метод.вказ. до самост. роботи студ. напряму підготовки 6.051701 – „Харчові технології та інженерія” фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня „бакалавр” / укл.: Н.М. Денисова, Н.П. Буяльська. – Чернігів: ЧНТУ, 2015. - 112 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12128 |
Розташовується у зібраннях: | Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання Денисова Н. М.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Санітарія і гігієна підприємств харч.промисловості.Метод.вказ.до сам.роботи.pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.