Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12128
Назва: Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.051701 – „Харчові технології та інженерія” фахівців освітньо- кваліфікаційного рівня „бакалавр”
Автори: Денисова, Н. М.
Буяльська, Н. П.
Ключові слова: санітарія і гігієна
харчова промисловість
Дата публікації: 2015
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Опис: Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості : метод.вказ. до самост. роботи студ. напряму підготовки 6.051701 – „Харчові технології та інженерія” фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня „бакалавр” / укл.: Н.М. Денисова, Н.П. Буяльська. – Чернігів: ЧНТУ, 2015. - 112 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/12128
Розташовується у зібраннях:Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
Денисова Н. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.