Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12519
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКсенюк, М. П.
dc.date.accessioned2017-02-17T07:21:07Z
dc.date.available2017-02-17T07:21:07Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/12519
dc.descriptionКондитерське виробництво : метод. вказівки до виконання дипломного проекту для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр» / уклад.: М.П. Ксенюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2016. - 27с.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.subjectкондитерське виробництвоen_US
dc.titleКондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр».en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання
Технічні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.