Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/12519
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ксенюк, М. П. | |
dc.date.accessioned | 2017-02-17T07:21:07Z | |
dc.date.available | 2017-02-17T07:21:07Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12519 | |
dc.description | Кондитерське виробництво : метод. вказівки до виконання дипломного проекту для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр» / уклад.: М.П. Ксенюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2016. - 27с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.subject | кондитерське виробництво | en_US |
dc.title | Кондитерське виробництво : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр». | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кондитерське виробництво; метод. вказ. до вик. дипломного проекту.pdf | 713,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.