Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12525
Назва: Розрахунок здобних сухарних виробів : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр»
Автори: Ксенюк, М. П.
Ключові слова: сухарні вироби
розрахунок
Дата публікації: 2016
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Опис: Розрахунок здобних сухарних виробів : метод. вказ. до виконання дипломного проекту для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр» / уклад.: М. П. Ксенюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2016. - 49 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/12525
Розташовується у зібраннях:Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання
Технічні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.