Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/12525
Назва: | Розрахунок здобних сухарних виробів : методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр» |
Автори: | Ксенюк, М. П. |
Ключові слова: | сухарні вироби розрахунок |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Опис: | Розрахунок здобних сухарних виробів : метод. вказ. до виконання дипломного проекту для студ. спец. 181 "Харчові технології" освітнього рівня «бакалавр» / уклад.: М. П. Ксенюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2016. - 49 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12525 |
Розташовується у зібраннях: | Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Розрахунок здобних сухарних виробів ; метод. вказ. до вик.дипломного проекту.pdf | 711,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.