Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/12669
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Наумчик, П. І. | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-11T10:50:30Z | - |
dc.date.available | 2017-05-11T10:50:30Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12669 | - |
dc.description | Фізика: метод. вказівки до самостійної роботи студ. спеціальності 181 "Харчові технології" / укл.: П. І. Наумчик. – Чернігів : ЧНТУ, 2017 – 70 с. | en_US |
dc.description.abstract | У даному методичному виданні представлені конспекти лекцій для самостійного вивчення студентами теоретичного матеріалу з курсу фізики. Матеріал подано у чіткій відповідності до питань екзамену за методом ПРЕС (PRES). | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.title | Фізика: методичні вказівки до самостійної роботи студентів спеціальності 181 " Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Наумчик П. І.: навчально-методичні видання Природничі науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фізика. Мет.вк.. для самост. роботи студ._укл. Наумчик П._ЧНТУ, 2017.pdf | 1,75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.