Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ НУ «Чернігівська політехніка»
Технічні науки та технології: науковий журнал
2017
№1 (7)
№2 (8)
№3 (9)
№4 (10)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Жирнокислотний склад продуктів для ентерального харчування
Мотузка, Ю. М.
2017
Розчинність продуктів для ентерального харчування
Мотузка, Ю. М.
;
Романенко, О. В.
;
Казаченко, С. В.
Перегляд
Автор
2
Мотузка, Ю. М.
1
Казаченко, С. В.
1
Романенко, О. В.
Тема
2
products for enteral nutrition
2
продукти для ентерального харчування
1
biological efficiency of lipids
1
dissolution rate
1
fatty acid composition
1
microstructure
1
quality
1
solubility
1
solubility index
1
ώ-3 fatty acids
.
далі >
за датою випуску
2
2017