Клименко Т. В.: навчально-методичні видання : [24] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 24
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Економічний аналіз за видами діяльності : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняКлименко, Т. В.
2023Економічний аналіз за видами діяльності : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняКлименко, Т. В.
2023Економічний аналіз за видами діяльності : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняКлименко, Т. В.
2023Основи державного фінансового контролю : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняКлименко, Т. В.
2023Основи державного фінансового контролю : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняКлименко, Т. В.
2023Облік і оподаткування в зарубіжних країнах : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняКлименко, Т. В.
2023Облік і оподаткування в зарубіжних країнах : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняКлименко, Т. В.
2023Аналіз господарської діяльності : методичні вказівки до практичних занять та завдання для індивідуальної та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняКлименко, Т. В.
2023Аналіз господарської діяльності : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняКлименко, Т. В.
2023Основи державного фінансового контролю : глосарій та методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняКлименко, Т. В.
2023Глосарій за МСФЗ : методичні вказівки до самостійної роботи з дисциплін «Міжнародні стандарти фінансової звітності», «Облік і звітність в страхових організаціях», «Облік і звітність в банках» і «Облік і оподаткування в зарубіжних країнах» та інших дисциплін циклу професійної підготовки для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»Сидоренко, О. О.; Клименко, Т. В.
2023Методичні вказівки з переддипломної практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняГнедіна, К. В.; Клименко, Т. В.; Перетятько, Ю. М.
2022Нормативно-правове забезпечення обліку і оподаткування : методичні вказівки для практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняКлименко, Т. В.
2022Теорія економічного аналізу : методичні вказівки до виконання та оформлення розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняКлименко, Т. В.
2022Теорія економічного аналізу : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняКлименко, Т. В.
2022Нормативно-правове забезпечення обліку і оподаткування : методичні вказівки до виконання та оформлення індивідуального завдання для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняКлименко, Т. В.
2022Глосарій : методичні вказівки до самостійної роботи з дисциплін фінансовий облік нормативно-правове забезпечення обліку і оподаткування для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»Сидоренко, О. О.; Клименко, Т. В.
2021Облік і оподаткування : методичні вказівки до навчальної практики для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняСидоренко, О. О.; Клименко, Т. В.
2021Основи академічного письма : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів ступеню вищої освіти «бакалавр» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм» ОПП «Туризм»; галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Управління бізнесом», ОПП «Управління персоналом та економіка праці», ОПП «Менеджмент креативних індустрій і соціальних інновацій»; галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» спеціальності 201 «Агрономія» ОПП «Агрономія» та спеціальності 205 «Лісове господарство» ОПП «Лісове господарство»Клименко, Т. В.
2021Основи академічного письма : конспект лекцій для здобувачів ступеню вищої освіти «бакалавр» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм» ОПП Туризм»; галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Управління бізнесом», ОПП «Управління персоналом та економіка праці», ОПП «Менеджмент креативних індустрій і соціальних інновацій»; галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» спеціальності 201 «Агрономія» ОПП «Агрономія» та спеціальності 205 «Лісове господарство» ОПП «Лісове господарство»Клименко, Т. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 24