Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26365
Назва: | Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пива |
Інші назви: | The analysis of the efficiency of ezyme preparations use and requirements on тheir safety in craft beer production |
Автори: | Замай, Ж. В. Гуменюк, О. Л. Хребтань, О. Б. Пономаренко, С. І. Іваненко, К. М. |
Ключові слова: | ферментні препарати пивоваріння крафтове виробництво екстрактивність дробини колоїдна стійкість безпечність |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Серія/номер: | Технічні науки та технології;№ 3 (29) |
Короткий огляд (реферат): | У роботі експериментально досліджено та обґрунтовано можливість використання доступних на ринку ферментних препаратів з метою оптимізації процесу фільтрації крафтового пива. Застосування ферментних препаратів дає змогу прискорити технологічний цикл виробництва, отримати готову продукцію з високими показниками колоїдної стійкості. Досліджено та оцінено вплив ферментних препаратів Laminex® МАХ Flow 4G, Amylex 5Т, Beerzym® AMYL HT, Beerzym® BG, ЕnerZyme® Р7 на процес фільтрації сусла шляхом визначення вмісту екстрактивних речовин у пивній дробині в умовах пивної майстерні “Bierwelle”. У роботі представлено вимоги безпечності до ферментних препаратів, що використовуються у пивоварних виробництвах. |
Опис: | Замай, Ж. Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пива / Ж. Замай, О. Гуменюк, О. Хребтань, С. Пономаренко, К. Іваненко // Технічні науки та технології. - 2022. - № 3 (29). - С. 126-135. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26365 |
Розташовується у зібраннях: | Іваненко К. М.: наукові статті Пономаренко С. І.: наукові статті Хребтань О. Б.: наукові статті Гуменюк О. Л.: наукові статті Замай Ж. В.: наукові статті Технічні науки та технології. – 2022. – №3 (29) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
126-135.pdf | стаття | 393,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.