Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26365
Назва: Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пива
Інші назви: The analysis of the efficiency of ezyme preparations use and requirements on тheir safety in craft beer production
Автори: Замай, Ж. В.
Гуменюк, О. Л.
Хребтань, О. Б.
Пономаренко, С. І.
Іваненко, К. М.
Ключові слова: ферментні препарати
пивоваріння
крафтове виробництво
екстрактивність дробини
колоїдна стійкість
безпечність
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Серія/номер: Технічні науки та технології;№ 3 (29)
Короткий огляд (реферат): У роботі експериментально досліджено та обґрунтовано можливість використання доступних на ринку ферментних препаратів з метою оптимізації процесу фільтрації крафтового пива. Застосування ферментних препаратів дає змогу прискорити технологічний цикл виробництва, отримати готову продукцію з високими показниками колоїдної стійкості. Досліджено та оцінено вплив ферментних препаратів Laminex® МАХ Flow 4G, Amylex 5Т, Beerzym® AMYL HT, Beerzym® BG, ЕnerZyme® Р7 на процес фільтрації сусла шляхом визначення вмісту екстрактивних речовин у пивній дробині в умовах пивної майстерні “Bierwelle”. У роботі представлено вимоги безпечності до ферментних препаратів, що використовуються у пивоварних виробництвах.
Опис: Замай, Ж. Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пива / Ж. Замай, О. Гуменюк, О. Хребтань, С. Пономаренко, К. Іваненко // Технічні науки та технології. - 2022. - № 3 (29). - С. 126-135.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26365
Розташовується у зібраннях:Іваненко К. М.: наукові статті
Пономаренко С. І.: наукові статті
Хребтань О. Б.: наукові статті
Гуменюк О. Л.: наукові статті
Замай Ж. В.: наукові статті
Технічні науки та технології. – 2022. – №3 (29)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
126-135.pdfстаття393,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.