Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7121
Назва: Товарознавча оцінка якості томатних соусів, які реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м. чернігова
Автори: Хребтань, О. Б.
Денисенко, Т. М.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; №1 (55)
Короткий огляд (реферат): Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості томатних соусів вітчизняного виробництва, які реалізуються в роздрібних підприємствах м. Чернігова. За результатами проведених досліджень було встановлено, що томатні соуси одного виду, але вироблених різними вітчизняними виробниками, відрізнялися не тільки за органолептичними, але і за фізико-хімічними показниками. Отже, виникає необхідність у проведенні постійних дослідженнях якості продукції, яка з’являється у вітчизняних підприємствах торгівлі.
Опис: Хребтань, О. Б. Товарознавча оцінка якості томатних соусів, які реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м. Чернігова / О. Б. Хребтань, Т. М. Денисенко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки. - Чернігів : ЧНТУ, 2012. – №1 (55). – C. 77-81.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7121
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: наукові статті
Хребтань О. Б.: наукові статті
№1(55)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
639.pdfстаття453,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.