Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7121
Назва: | Товарознавча оцінка якості томатних соусів, які реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м. чернігова |
Автори: | Хребтань, О. Б. Денисенко, Т. М. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Технічні науки; №1 (55) |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості томатних соусів вітчизняного виробництва, які реалізуються в роздрібних підприємствах м. Чернігова. За результатами проведених досліджень було встановлено, що томатні соуси одного виду, але вироблених різними вітчизняними виробниками, відрізнялися не тільки за органолептичними, але і за фізико-хімічними показниками. Отже, виникає необхідність у проведенні постійних дослідженнях якості продукції, яка з’являється у вітчизняних підприємствах торгівлі. |
Опис: | Хребтань, О. Б. Товарознавча оцінка якості томатних соусів, які реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м. Чернігова / О. Б. Хребтань, Т. М. Денисенко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки. - Чернігів : ЧНТУ, 2012. – №1 (55). – C. 77-81. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7121 |
Розташовується у зібраннях: | Денисенко T. M.: наукові статті Хребтань О. Б.: наукові статті №1(55) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
639.pdf | стаття | 453,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.