Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15600
Назва: Статика. Конспект лекцій з теоретичної механіки: навчальний посібник для студентів інженерних спеціальностей напряму підготовки 192 “Будівництво та цивільна інженерія” за освітньо- кваліфікаційним рівнем “бакалавр.”
Автори: Ситников, О. П.
Ключові слова: теоретична механіка
рівновага
система сил
сила
розподілені сили
в'язі
система збіжних сил
центр тяжіння твердого тіла
центр паралельних сил
довільна просторова система сил
аксіоми статики
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів напряму підготовки 192 “Будівництво та цивільна інженерія” за освітньо-кваліфікаційним рівнем “бакалавр”. Він містить 10 лекцій та запитання для самоконтролю, які охоплюють навчальний матеріал, передбачений діючими навчальним планом та програмою для підготовки названої категорії студентів. Посібник орієнтований на дистанційну форму навчання.
Опис: Ситников, О. П. Статика. Конспект лекцій з теоретичної механіки: навчальний посібник для студентів інженерних спеціальностей напряму підготовки 192 “Будівництво та цивільна інженерія” за освітньо- кваліфікаційним рівнем “бакалавр.”/ О. П. Ситников. - Чернігів : ЧНТУ, 2018. - 110 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/15600
Розташовується у зібраннях:Ситников О. П.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Теор_мех_лек_конспект.pdfконспект лекцій2,83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.