Ситников О. П.: навчально-методичні видання : [9] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Оптика : конспект лекцій з дисципліни “Фізика” для студентів спеціальностей 192 “Будівництво та цивільна інженерія”, 193 “Геодезія та землеустрій” усіх форм навчанняСитников, О. П.
2018Статика : конспект лекцій з дисципліни “Теоретична механіка” для студентів спеціальності 192 “Будівництво та цивільна інженерія”Ситников, О. П.
2018Теоретична механіка : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних робіт з розділу “Статика” для студентів освітньо - кваліфікаційного рівня “бакалавр” галузі знань 19 “Архітектура та будівництво” напряму підготовки 192 “Будівництво та цивільна інженерія” усіх форм навчанняСитников, О. П.
2018Оптика : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни “Фізика” для студентів спеціальностей 192 “Будівництво та цивільна інженерія”, 193 “Геодезія та землеустрій” усіх форм навчанняСитников, О. П.
2018Електрика і магнетизм : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни “Фізика” для студентів спеціальностей 192 “Будівництво та цивільна інженерія”, 193 “Геодезія та землеустрій” усіх форм навчанняСитников, О. П.
2018Механіка та молекулярна фізика : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни “Фізика” для студентів спеціальностей 192 “Будівництво та цивільна інженерія”, 193 “Геодезія та землеустрій” усіх форм навчанняСитников, О. П.
2018Основи електродинаміки. Конспект лекцій : навчальний посібник для студентів інженерних спеціальностей напрямів підготовки 192 “Будівництво та цивільна інженерія”, 193 “Геодезія та землеустрій” за освітньо-кваліфікаційним рівнем “бакалавр”. Чернігів: ЧНТУ, 2018. 82 сСитников, О. П.
2018Оптика. Конспект лекцій : навчальний посібник для студентів інженерних спеціальностей напрямів підготовки 192 “Будівництво та цивільна інженерія”, 193 “Геодезія та землеустрій” за освітньо- кваліфікаційним рівнем “бакалавр.”Ситников, О. П.
2018Статика. Конспект лекцій з теоретичної механіки: навчальний посібник для студентів інженерних спеціальностей напряму підготовки 192 “Будівництво та цивільна інженерія” за освітньо- кваліфікаційним рівнем “бакалавр.”Ситников, О. П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9