Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15601
Назва: Оптика. Конспект лекцій : навчальний посібник для студентів інженерних спеціальностей напрямів підготовки 192 “Будівництво та цивільна інженерія”, 193 “Геодезія та землеустрій” за освітньо- кваліфікаційним рівнем “бакалавр.”
Автори: Ситников, О. П.
Ключові слова: геометрична оптика
оптика
хвильова оптика
квантова оптика
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів напряму підготовки 192 “Будівництво та цивільна інженерія”, 193 “Геодезія та землеустрій” за освітньо-кваліфікаційним рівнем “бакалавр”. Він містить 10 лекцій та запитання для самоконтролю, які охоплюють навчальний матеріал, передбачений діючими навчальними планами та програмами для підготовки названої категорії студентів. Посібник орієнтований на дистанційну форму навчання.
Опис: Ситников, О. П. Оптика. Конспект лекцій : навчальний посібник для студентів інженерних спеціальностей напрямів підготовки 192 “Будівництво та цивільна інженерія”, 193 “Геодезія та землеустрій” за освітньо-кваліфікаційним рівнем “бакалавр.” / О. П. Ситников. - Чернігів : ЧНТУ, 2018. - 100 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/15601
Розташовується у зібраннях:Ситников О. П.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Оптика_лек_конспект.pdfконспект лекцій2,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.