Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2009Охорона праці : практикум з охорони праці для студентів напрямів підготовки 0502 "Менеджмент", 0501 "Економіка і підприємництво"Гуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М.
2015Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Буяльська, Н.П.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н.П.
2012Охорона праці в галузі : методичні вказівки до самостійної роботи студентів галузі знань "Економіка і підприємництво"Денисова, Н. М.; Гуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.
2012Охорона праці в галузі : методичні вказівки до самостійної роботи студентів спеціальностей 7.050802 та 8.050802 «Електронні системи»Денисова, Н. М.; Гуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.
2021Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до практичних та семінарських занять для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М.
2020Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : лабораторний практикум для ЗВО всіх галузей знаньКостенко, І. А.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.
2022Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки довиконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М.
2022Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.