Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/15957
Назва: | Вплив цукрозамінників на технологію та якість хлібобулочних виробів |
Автори: | Денисова, Н. М. Соя, П. В. |
Ключові слова: | хлібобулочні вироби сахароза цукрозамінники |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Найбільш розповсюдженими продуктами харчування в нашій державі є хлібобулочні вироби, що в рецептурі включають цукор. Тому актуальною проблемою є заміна сахарози в хлібобулочних виробах на цукрозамінники. Метою дослідження, викладеного в доповіді, є вивчення впливу фруктози на технологічний процес і якість здобних виробів. |
Опис: | Денисова, Н. М. Вплив цукрозамінників на технологію та якість хлібобулочних виробів / Н. М. Денисова, П. В. Соя // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС –2017) : матеріали тез доп. VІІ міжнар. наук.- практ. конф. (м. Чернігів , 24–27 квіт. 2017р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2017. – С.42-43. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/15957 |
Розташовується у зібраннях: | Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вплив цукрозамінників.pdf | 206,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.