Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15957
Назва: Вплив цукрозамінників на технологію та якість хлібобулочних виробів
Автори: Денисова, Н. М.
Соя, П. В.
Ключові слова: хлібобулочні вироби
сахароза
цукрозамінники
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Найбільш розповсюдженими продуктами харчування в нашій державі є хлібобулочні вироби, що в рецептурі включають цукор. Тому актуальною проблемою є заміна сахарози в хлібобулочних виробах на цукрозамінники. Метою дослідження, викладеного в доповіді, є вивчення впливу фруктози на технологічний процес і якість здобних виробів.
Опис: Денисова, Н. М. Вплив цукрозамінників на технологію та якість хлібобулочних виробів / Н. М. Денисова, П. В. Соя // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС –2017) : матеріали тез доп. VІІ міжнар. наук.- практ. конф. (м. Чернігів , 24–27 квіт. 2017р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2017. – С.42-43.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/15957
Розташовується у зібраннях:Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив цукрозамінників.pdf206,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.