Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ
Факультет проектного менеджменту, управління якістю та життєзабезпечення
Буяльська Наталія Павлівна
Буяльська Н. П.: наукові статті
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Дослідження впливу добавок вівсяного борошна та яблучного пюре на технологію виробництва бісквітів
Денисова, Н. М.
;
Буяльська, Н. П.
;
Моторко, О. М.
2023
Технологія кексів з додаванням калини звичайної (Viburnum opulus L.) та гарбуза звичайного (Cucurbita pepo L.)
Ющенко Н.
;
Буяльська, Н. П.
;
Челябієва, В. М.
;
Березкина, Н.
Перегляд
Автор
1
Березкина, Н.
1
Денисова, Н. М.
1
Моторко, О. М.
1
Челябієва, В. М.
1
Ющенко Н.
Тема
1
applesauce
1
biscuit
1
enriched cupcakes
1
flavor method
1
flour confectionery
1
flour confectionery products
1
guelder-rose puree
1
oat flour
1
organoleptic quality characteristics
1
plant additives
.
далі >
за датою випуску
1
2023
1
2021