Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16064
Назва: Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліба
Автори: Гуменюк, О. Л.
Ксенюк, М. П.
Зінченко, Ю. С.
Деркач, Т. Л.
Дата публікації: 2016
Короткий огляд (реферат): В зв'язку з всезростаючим попитом споживачів на продукти без штучних хімічних добавок була зроблена спроба застосування сировини природного походження для підвищення стійкості хліба до цвілі. З цією метою досліджено процес пліснявіння хліба з додаванням порошку сухих плодів горобини звичайної (Sorbus aucuparia). Одержані результати показали, що додавання порошку із сухих плодів горобини сповільнює процес пліснявіння хліба. Застосування порошку плодів горобини у дозуванні 2,5 - 10,0 кг на 100 кг борошна не змінює фізико-хімічні показники якості хліба, водночас покращує смак та запах готових виробів.
Опис: Гуменюк, О. Л. Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліб / О. Л. Гуменюк, М. П. Ксенюк, Ю. С. Зінченко, Т.Л. Деркач // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 66-72 .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/16064
Розташовується у зібраннях:Ксенюк М. П.: наукові статті
Гуменюк О. Л.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гуменюк. Доцільність.pdf2,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.