Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16106
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКсенюк, М. П.-
dc.date.accessioned2018-04-05T12:17:35Z-
dc.date.available2018-04-05T12:17:35Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/16106-
dc.descriptionМетодичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання / Уклад.: М.П. Ксенюк, – Чернігів: ЧНТУ, 2016. - 25 с.en_US
dc.description.abstractЗ метою покращання якості підготовки фахівців треба навчити майбутніх спеціалістів уміння використовувати теоретичні знання для вирішення практичних виробничих завдань. Цьому завданню має відповідати зміст курсової роботи з загальних технологій харчової промисловості.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.titleМетодичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчанняen_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Технічні науки
Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
метод.вк. по курс. роботі.pdf352 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.