Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/16106
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ксенюк, М. П. | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-05T12:17:35Z | - |
dc.date.available | 2018-04-05T12:17:35Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16106 | - |
dc.description | Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання / Уклад.: М.П. Ксенюк, – Чернігів: ЧНТУ, 2016. - 25 с. | en_US |
dc.description.abstract | З метою покращання якості підготовки фахівців треба навчити майбутніх спеціалістів уміння використовувати теоретичні знання для вирішення практичних виробничих завдань. Цьому завданню має відповідати зміст курсової роботи з загальних технологій харчової промисловості. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Технічні науки Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
метод.вк. по курс. роботі.pdf | 352 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.