Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16400
Назва: Використання порошку яблучних кісточок у харчових технологіях
Автори: Челябієва, В. М.
Гаврик, М. В.
Ключові слова: яблучні насіннєві камери
порошок
макроелементи
мікроелементи
вітаміни
пектин
Дата публікації: 2017
Видавництво: Иваново: Научный мир
Короткий огляд (реферат): В роботі розглянута перспектива використання у харчових технологіях яблучних насіннєвих камер з насінням, які отримують як побічний продукт при виробництві чіпсів. Показано, що насіннєві камери яблук багаті на вітамін С, β-каротин, пектин, елементи Кальцій, Магній, Ферум, Йод. Порошок, отриманий з яблучних насіннєвих камер, може бути використаний для розробки харчових продуктів оздоровчого призначення.
Опис: Челябієва, В. М. Використання порошку яблучних кісточок у харчових технологіях / В. М. Челябієва, М. В. Гаврик // Научные труды SWorld. – Выпуск 48. Том 1. – Иваново : Научный мир, 2017.- С. 42 - 46
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/16400
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Челябієва. Гаврик.pdf408,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.