Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/16400
Назва: | Використання порошку яблучних кісточок у харчових технологіях |
Автори: | Челябієва, В. М. Гаврик, М. В. |
Ключові слова: | яблучні насіннєві камери порошок макроелементи мікроелементи вітаміни пектин |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Иваново: Научный мир |
Короткий огляд (реферат): | В роботі розглянута перспектива використання у харчових технологіях яблучних насіннєвих камер з насінням, які отримують як побічний продукт при виробництві чіпсів. Показано, що насіннєві камери яблук багаті на вітамін С, β-каротин, пектин, елементи Кальцій, Магній, Ферум, Йод. Порошок, отриманий з яблучних насіннєвих камер, може бути використаний для розробки харчових продуктів оздоровчого призначення. |
Опис: | Челябієва, В. М. Використання порошку яблучних кісточок у харчових технологіях / В. М. Челябієва, М. В. Гаврик // Научные труды SWorld. – Выпуск 48. Том 1. – Иваново : Научный мир, 2017.- С. 42 - 46 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16400 |
Розташовується у зібраннях: | Челябієва В. М.: наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Челябієва. Гаврик.pdf | 408,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.