Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17249
Назва: | Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" |
Автори: | Денисова, Н. М. Буяльська, Н. П. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Завдання методичних вказівок: вивчення вимог до особистої гігієни працівників харчових виробництв; санітарних вимог до облаштування харчових закладів; ознайомлення с методиками гігієнічної оцінки якості питної води, набування знань і практичних навичок оцінювання якості харчових продуктів; вимог до їх транспортування та умов зберігання; причини виникнення харчових інфекцій та отруєнь; заходи щодо їх попередження; розслідування причин харчових отруєнь; вміння користуватися Держстандартами та рекомендованою літературою. |
Опис: | Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості : метод. вказівки до виконання лабор. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології / уклад.: Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 106 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17249 |
Розташовується у зібраннях: | Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання Денисова Н. М.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості.pdf | 1,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.