Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 16.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Гастрономічна пропозиція Чернігівщини та напрями її розширення в контексті розвитку в’їзного туризмуАлєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.
2014Системний, синергетичний та біхевіористичний підходи у дослідженні проблем продовольчої безпекиЗеленська, О. О.; Зеленський, С. М.; Алєшугіна, Н. О.
2015Роль міжнародних самітів у вирішенні продовольчої проблеми у світіЗеленська, О. О.; Зеленський, С. М.; Алєшугіна, Н. О.
2015Cучасні методологічні концепції дослідження продовольчої безпеки україниЗеленська, О. О.; Зеленський, С. М.; Алєшугіна, Н. О.
2016Efficiency estimate of the state support mechanism for Ukrainian agricultural sectorЗеленська, О. О.; Зеленський, С. М.; Алєшугіна, Н. О.
2014Уроки дореволюційної аграрної реформи для формування перспективної продовольчої політики УкраїниЗеленська, О. О.; Зеленський, С. М.; Алєшугіна, Н. О.
2018Здобутки і проблеми євроінтеграційних зрушень в Україні на сучасному етапіСавченко, В. Ф.; Забаштанський, М. М.; Кичко, І. І.; Тропіна, В. Б.; Мекшун, Л. М.; Кирилюк, Ю. В.; Алєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.; Полковниченко, С. О.; Пшенична, Т. М.; Холявко, Н. І.; Мекшун, П. В.; Левківський, В. В.; Левківський, О. В.
2016Правова регламентація бюджетної підтримки аграрної галузі в УкраїніЗеленська, О. О.; Зеленський, С. М.; Алєшугіна, Н. О.
2012Тенденції та перспективи розвитку ринку ресторанних послуг м. ЧернігівАлєшугіна, Н. О.; Зеленська, О. О.
2015До методики оцінки рівня продовольчої безпекиЗеленська, О. О.; Зеленський, С. М.; Алєшугіна, Н. О.