Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17914
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисенко, Т. М.
dc.date.accessioned2019-06-12T10:14:05Z
dc.date.available2019-06-12T10:14:05Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/17914
dc.descriptionХарчові продукти. Жирові товари : метод. рекомендації до виконання лаб. робіт для студентів циклу проф. підгот. бакалавра за освіт.-проф. програмою для спец. 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» / уклад. Т. М. Денисенко. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 24 с.en_US
dc.description.abstractЛабораторні роботи студент виконує самостійно. Під час виконання лабораторних робіт необхідно вникнути у суть методичних підходів при вивченні основних понять, навчитись застосовувати теоретичні знання у практичній роботі, вирішувати різноманітні завдання по оцінці якості харчових продуктів. У процесі самостійної підготовки до кожної лабораторної роботи студент зобов’язаний: вивчити теоретичні питання, визначені перед кожною лабораторною роботою. Вивчити та коротко законспектувати методики рекомендованих досліджень якості продовольчих товарів з органолептичних і фізико-хімічних показників.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.titleХарчові продукти. Жирові товари : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів циклу професійної підготовки бакалавра за освітньо-професійною програмою для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Харчові продукти. Жирові товари..pdf491,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.