Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17914
Назва: Харчові продукти. Жирові товари : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів циклу професійної підготовки бакалавра за освітньо-професійною програмою для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»
Автори: Денисенко, Т. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Лабораторні роботи студент виконує самостійно. Під час виконання лабораторних робіт необхідно вникнути у суть методичних підходів при вивченні основних понять, навчитись застосовувати теоретичні знання у практичній роботі, вирішувати різноманітні завдання по оцінці якості харчових продуктів. У процесі самостійної підготовки до кожної лабораторної роботи студент зобов’язаний: вивчити теоретичні питання, визначені перед кожною лабораторною роботою. Вивчити та коротко законспектувати методики рекомендованих досліджень якості продовольчих товарів з органолептичних і фізико-хімічних показників.
Опис: Харчові продукти. Жирові товари : метод. рекомендації до виконання лаб. робіт для студентів циклу проф. підгот. бакалавра за освіт.-проф. програмою для спец. 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» / уклад. Т. М. Денисенко. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 24 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17914
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Харчові продукти. Жирові товари..pdf491,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.