Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17914
Назва: | Харчові продукти. Жирові товари : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів циклу професійної підготовки бакалавра за освітньо-професійною програмою для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» |
Автори: | Денисенко, Т. М. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Лабораторні роботи студент виконує самостійно. Під час виконання лабораторних робіт необхідно вникнути у суть методичних підходів при вивченні основних понять, навчитись застосовувати теоретичні знання у практичній роботі, вирішувати різноманітні завдання по оцінці якості харчових продуктів. У процесі самостійної підготовки до кожної лабораторної роботи студент зобов’язаний: вивчити теоретичні питання, визначені перед кожною лабораторною роботою. Вивчити та коротко законспектувати методики рекомендованих досліджень якості продовольчих товарів з органолептичних і фізико-хімічних показників. |
Опис: | Харчові продукти. Жирові товари : метод. рекомендації до виконання лаб. робіт для студентів циклу проф. підгот. бакалавра за освіт.-проф. програмою для спец. 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» / уклад. Т. М. Денисенко. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 24 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17914 |
Розташовується у зібраннях: | Денисенко T. M.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Харчові продукти. Жирові товари..pdf | 491,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.