Штирхун Христина Ігорівна : [38] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 38
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Використання криптовалюти біткоїну у період пандемії Covid-19Кобзар, К. М.; Шара, М. А.; Штирхун, Х. І.
2021Перспективні напрями вкладення капіталу в умовах коронакризиШтирхун, Х. І.; Колоток, М. О
2021Фінансовий ринок : методичні вказівки до виконання практичних завдань для здобувачів вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування", спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" усіх форм навчанняІльчук, В. П.; Штирхун, Х. І.
2018Практикум з маркетингу : методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Маркетинг" для студентів економічних спеціальностей всіх форм навчанняІльчук, В. П.; Штирхун, Х. І.
2018Особливості надання фінансових послуг компаніями страхування життя в УкраїніШтирхун, Х. І.; Романенко, Ю. П.; Романенко, О. П.
2018Інвестування : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" за спеціальністю 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" для усіх форм навчанняІльчук, В. П.; Штирхун, Х. І.; Шпомер, Т. О.
2018Інноваційна політика і фінансове забезпечення : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для студентів галузі знань 07 “Управління та адміністрування” за спеціальністю 072 “Фінанси, банківська справа та страхування” заочної форми навчанняІльчук, В. П.; Штирхун, Х. І.
2018Маркетинг : методичні вказівки до практичних занять для студентів галузі знань 07 “Управління та адміністрування” за спеціальністю 072 “Фінанси, банківська справа та страхування” заочної форми навчанняІльчук, В. П.; Штирхун, Х. І.
2018Фінансовий ринок : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для студентів галузі знань 07 “Управління та адміністрування” за спеціальністю 072 “Фінанси, банківська справа та страхування”Ільчук, В. П.; Панченко, О. І.; Штирхун, Х. І.
2018Ринок фінансових послуг : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студентів галузі знань 07 “Управління та адміністрування” за спеціальністю 072 “Фінанси, банківська справа та страхування” всіх форм навчанняІльчук, В. П.; Панченко, О. І.; Штирхун, Х. І.
2018Інвестиційний аналіз : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів галузі знань 07 “Управління та адміністрування” за спеціальністю 072 “Фінанси, банківська справа та страхування”Ільчук, В. П.; Штирхун, Х. І.
2018Маркетинг : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" за спеціальністю 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" заочної форми навчанняІльчук, В. П.; Штирхун, Х. І.
2017Scientific approaches to the systematization and classification of the threats of financial and economic security of enterpriseСадчикова, І. В.; Штирхун, Х. І.
2016Financial support of the organic marketІльчук, В. П.; Штирхун, Х. І.
2017Маркетинг : метод. вказівки до практ. робіт для студентів напрямів підготовки 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» всіх форм навчанняІльчук, В. П.; Садчикова, І. В.; Штирхун, Х. І.
2017Інвестиційний менеджмент : конспект лекцій та метод. вказівки до дистанційного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» денної форми навчанняРемньова, Л. М.; Штирхун, Х. І.
2016Інноваційна політика і фінансове забезпечення. Методичні вказівки до практичних занять студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» галузі знань 0305 – «Економіка і підприємництво», спеціальності 8.03050801 – «Фінанси і кредит»Ільчук, В. П.; Штирхун, Х. І.
2016Інноваційний розвиток підприємства. Методичні вказівки до практичних занять студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» галузі знань 0305 – «Економіка і підприємництво», спеціальності 8.03050801 – «Фінанси і кредит»Ільчук, В. П.; Штирхун, Х. І.
2014Проблеми та шляхи вдосконалення діяльності підприємств легкої промисловості Чернігівської областіШтирхун, Х. І.
2014Розвиток аграрного маркетингу в умовах євроінтеграціїШтирхун, Х. І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 38