Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/18184
Назва: Промислова екологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання індивідуальної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Автори: Буяльська, Н. П.
Денисова, Н. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Метою курсу є представлення розвитку досліджень та застосувань у галузі промислової екології та обговорення ролі промислової екології у стратегічному сталому розвитку в глобальному масштабі, а також стратегій для виробничої галузі.
Опис: Промислова екологія харчових виробництв : метод. вказівки до виконання індивід. роботи для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: Н. П. Буяльська, Н. М. Денисова. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 48 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/18184
Розташовується у зібраннях:Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
Денисова Н. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Промислова екологія харчових виробництв.pdf670,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.