Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/18184
Назва: | Промислова екологія харчових виробництв : методичні вказівки до виконання індивідуальної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" |
Автори: | Буяльська, Н. П. Денисова, Н. М. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Метою курсу є представлення розвитку досліджень та застосувань у галузі промислової екології та обговорення ролі промислової екології у стратегічному сталому розвитку в глобальному масштабі, а також стратегій для виробничої галузі. |
Опис: | Промислова екологія харчових виробництв : метод. вказівки до виконання індивід. роботи для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: Н. П. Буяльська, Н. М. Денисова. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 48 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/18184 |
Розташовується у зібраннях: | Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання Денисова Н. М.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Промислова екологія харчових виробництв.pdf | 670,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.