Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
МАТЕРІАЛИ КОНФЕРЕНЦІЙ
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі 2023
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Розробка технології пшеничного хліба з використанням Spinacia Oleracea
Бараненков, П. О.
;
Челябієва, В. М.
2020
Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба
Яцко, Ю. С.
;
Замай, Ж. В.
2020
Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хліба
Кулініч, О. М.
;
Замай, Ж. В.
Перегляд
Автор
2
Замай, Ж. В.
1
Бараненков, П. О.
1
Кулініч, О. М.
1
Челябієва, В. М.
1
Яцко, Ю. С.
Тема
1
Spinacia Oleracea
1
броколі
1
насіння гарбуза
1
органолептичний показник
1
порошк
1
технологія
1
фізико-хімічний показник
1
хлібозавод
1
цвітна капуста