Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22828
Назва: | Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба |
Автори: | Яцко, Ю. С. Замай, Ж. В. |
Ключові слова: | насіння гарбуза фізико-хімічний показник органолептичний показник пшеничний хліб |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження: розробка технології приготування пшеничного хліба, збагаченого звичайним і пророщеним насінням гарбуза. |
Опис: | Яцко, Ю. С. Дослідження впливу порошку із насіння гарбуза на фізико-хімічні та органолептичні показники якості пшеничного хліба / Ю. С. Яцко, Ж. В. Замай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 368-369. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22828 |
Розташовується у зібраннях: | Замай Ж. В.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
368-369 Яцко Ю. С..pdf | Наукова доповідь | 234,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.