Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/18409
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.
dc.date.accessioned2019-12-04T13:59:37Z
dc.date.available2019-12-04T13:59:37Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/18409
dc.descriptionМетоди аналізу сировини та продукції харчових виробництв : лаб. практикум для студентів спец. 181 – "Харчові технології" / уклад. В. М. Челябієва. – Ч. 1. - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 53 с.en_US
dc.description.abstractОсновні завдання навчальної дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» полягають в оволодінні теоретичними і практичними навичками у використанні сучасних хімічних та фізико-хімічних методів і засобів оцінювання якості сировини та готової продукції харчових виробництв.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.titleМетоди аналізу сировини та продукції харчових виробництв. (Частина І). Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181– Харчові технологіїen_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.