Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/18587
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.-
dc.date.accessioned2020-01-16T08:06:23Z-
dc.date.available2020-01-16T08:06:23Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/18587-
dc.descriptionІнноваційні технології та управління якістю харчових виробництв : метод. рекомендації до виконання курс. проекту для здобувачів освіт. ступеня «магістр» спец. 181 «Харчові технології» / уклад. Ж. В. Замай.– Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 48 c.en_US
dc.description.abstractМетою курсового проекту є систематизація й закріплення знань здобувачів вищої освіти, одержаних під час вивчення дисциплін «Інноваційні технології та управління якістю харчових виробництв», «Проектування борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів з основами САПР», «Технологіяхарчових виробництв», «Інжиніринг харчових виробництв», «Технологічний контроль на борошняних, ондитерських та харчоконцентратних підприємствах» та підготовка їх до виконання магістерської роботи наукового чи професійного спрямування за спеціальністю 181 «Харчові технології»en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.titleІнноваційні технології та управління якістю харчових виробництв : методичні рекомендації до виконання курсового проекту для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.