Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 27
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Органічна хімія : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Екологія» | Замай, Ж. В. |
2023 | Загальна хімія : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітньо-професійної програми «Екологія» | Замай, Ж. В. |
2023 | Загальна хімія : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми "Екологія" | Замай, Ж. В. |
2023 | Екобіотехнологія : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Екологія» | Замай, Ж. В. |
2023 | Органічна хімія : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Екологія» | Замай, Ж. В. |
2023 | Технологія переробки продуктів тваринництва. Модуль 1. Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання | Замай, Ж. В.; Іваненко, К. М. |
2022 | Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до лабораторного курсу та самостійної роботи здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) | Замай, Ж. В. |
2022 | Наскрізна програма практики : методичні вказівкиля здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання / | Хребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Замай, Ж. В.; Волкова, Р. М. |
2022 | Хімія в харчових технологіях. Модуль 3 «Фізична та колоїдна хімія» : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання | Замай, Ж. В. |
2022 | Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія» : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання | Замай, Ж. В. |
2022 | Технологія бродильних виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання | Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л. |
2022 | Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 "Органічна хімія" : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання | Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л. |
2022 | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки виконання курсового проєкту з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології” | Кальченко, В. В.; Пасов, Г. В.; Замай, Ж. В. |
2022 | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки виконання лабораторних робіт з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології” | Кальченко, В. В.; Пасов, Г. В.; Замай, Ж. В. |
2021 | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології” | Кальченко, В. В.; Пасов, Г. В.; Замай, Ж. В. |
2021 | Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання | Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.; Замай, Ж. В.; Іваненко, К. М. |
2021 | Інноваційні технології харчових виробництв : методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, спеціальності 181 "Харчові технології" | Замай, Ж. В.; Буяльська, Н. П. |
2021 | Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології" | Цибуля, С. Д.; Хребтань, О. Б.; Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Костенко, І. А. |
2021 | Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології» | Замай, Ж. В.; Сироштан, І. О. |
2021 | Біотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до організації практичних занять та самостійної роботи здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології» | Замай, Ж. В. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 27