Безручко В. М.: навчально-методичні видання : [10] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 10 з 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Основи програмування та обчислювальної техніки : методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»Ревко, А. С.; Безручко, В. М.
2023Промислові системи автоматизації : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка"Безручко, В. М.
2023Обчислювальна техніка і програмування : методичні вказівки до самостійної роботи та індивідуальних завдань для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 175 "Інформаційно-вимірювальні технології"Безручко, В. М.
2021Інформаційно-вимірювальні системи : методичні вказівки до курсового проекту для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка"Безручко, В. М.; Степенко, С. А.; Приступа, А. Л.
2017Автоматизація підготовки пояснювальних записок до індивідуальних завдань : метод. вказівки здобувачам вищої освіти за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» галузь знань 14 «Електрична інженерія»Безручко, В. М.; Бодунов, В. М.; Горбань (Кулько), Т. В.; Діхтярук, І. В.
2013Забезпечення якості електроенергії. Методичні вказівки до практичних занять та розрахунково-графічної роботи для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "спеціаліст" і "магістр" за спеціальністю "Електричні системи і мережі"Безручко, В. М.
2014Електричні машини та електропривод. Методичні вказівки до практичних занять та розрахунково-графічної роботи для студентів напряму підготовки 6.050701 “Електротехніка та електротехнології”Безручко, В. М.
2014Забезпечення якості електроенергії. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "спеціаліст" та "магістр" за спеціальністю "Електричні системи і мережі"Безручко, В. М.
2014Забезпечення якості електроенергії. Методичні вказівки до самостійної роботи для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "спеціаліст" та "магістр" за спеціальністю "Електричні системи і мережі"Безручко, В. М.
2015Обчислювальна техніка, алгоритмічні мови та програмне забезпечення. Частина 1. Методичні вказівки до практичних занять та розрахунково-графічної роботи для студентів напряму підготовки 6.050701 “Електротехніка та електротехнології”Безручко, В. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 10 з 10