Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29157
Назва: Промислові системи автоматизації : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка"
Автори: Безручко, В. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Ці методичні вказівки складено для проведення циклу лабораторних робіт з дисципліни "Електричні машини" для студентів спеціальності 152 – Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка. Лабораторні роботи проводяться в лабораторії "Автоматики та автоматизації" кафедри електричної інженерії та інформаційно вимірювальних технологій. Вони дають змогу студентам, що вивчають дану дисципліну, провести натурні експерименти та досліди з метою практичного підтвердження окремих теоретичних положень даної навчальної дисципліни, набути практичних навичок роботи з лабораторним устаткуванням, обладнанням, вимірювальною апаратурою та методиками експериментальних досліджень. Під час занять студенти отримують навички проведення вимірювань, навчаються аналізувати та оцінювати результати дослідів, вчаться налаштовувати промислове обладнання та програмувати алгоритми, що вкрай необхідно для підготовки майбутнього спеціаліста.
Опис: Промислові системи автоматизації : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для здобувачів вищ. освіти освіт. ступеня «бакалавр» за спеціальністю 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" / уклад. В. М. Безручко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023. – 72 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29157
Розташовується у зібраннях:Безручко В. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5095 Метод Лаб.раб.Промислові системи автоматизації v.2.03укр.pdfметодичні вказівки2,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.