Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29156
Назва: Обчислювальна техніка і програмування : методичні вказівки до самостійної роботи та індивідуальних завдань для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 175 "Інформаційно-вимірювальні технології"
Автори: Безручко, В. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Ці методичні вказівки складено для допомоги студентам під час виконання індивідуальних завдань з дисципліни " Основи програмування та обчислювальної техніки" для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 152 – Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка. Підчас виконання розрахунково-графічної роботи студенти отримують навички виконувати складні інженерні розрахунків у математичному пакеті MathCAD, що вкрай необхідно для майбутнього фахівця. Студентам слід звернути увагу, що отримані ними навички будуть використовуватися в подальшому навчанні на дисциплінах фахового спрямування, на яких перед студентом буде ставитись завдання вже без пояснень як його вирішити з використанням комп’ютерної техніки.
Опис: Обчислювальна техніка і програмування : метод. вказ. до самост. та індивід. роботи для здобувачів вищ.освіти освіт. ступеня «бакалавр» за спеціальністю 175 "Інформаційно-вимірювальні технології" / уклад. В. М. Безручко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023. – 40 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29156
Розташовується у зібраннях:Безручко В. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5094 Метод ОТ І семестр РГР v1.11ua.pdfметодичні вказівки1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.