Руденко М. М.: навчально-методичні видання : [8] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Адитивні технології : навчальний посібникГанєєв, Т. Р.; Прибитько, І. О.; Руденко, М. М.; Петренко, І. О.
2023Електротехніка в будівництві : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»Болотов, Г. П.; Болотов, М. Г.; Руденко, М. М.
2023Інженерна геологія та основи механіки ґрунтів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія"Корзаченко, М. М.; Прибитько, І. О.; Ганєєв, Т. Р.; Руденко, М. М.
2023Програмний комплекс ANSYS : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Технології та устаткування зварювання» (освітній ступінь магістр)Прибитько, І. О.; Руденко, М. М.; Ганєєв, Т. Р.; Нагорна, І. В.
2021Технологія тонких плівок : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 131 «Технічна механіка», освітньо-науковою програмою "Технології та устаткування зварювання"Болотов, Г. П.; Болотов, М. Г.; Руденко, М. М.
2019Електротехнологічні процеси та установки : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для підготовки магістрів спеціальності 131 "Прикладна механіка" за спеціалізацією "Технології та устаткування зварювання"Болотов, Г. П.; Болотов, М. Г.; Руденко, М. М.
2013Проектування зварних конструкцій. Зварні балки. Методичні вказівки до самостійної роботи для студентів за напрямом підготовки 6.050504 "Зварювання"Руденко, М. М.
2016Електротехнологічні процеси та установки. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для підготовки магістрів спеціальності 131 "Прикладна механіка" за спеціалізацією "Технології та устаткування зварювання"Болотов, Г. П.; Болотов, М. Г.; Руденко, М. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8