Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23265
Назва: Технологія тонких плівок : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 131 «Технічна механіка», освітньо-науковою програмою "Технології та устаткування зварювання"
Автори: Болотов, Г. П.
Болотов, М. Г.
Руденко, М. М.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Мета методичних вказівок – допомогти студентам закріпити та поповнити теоретичні знання практичними дослідженнями сучасних технічних засобів та технологічних процесів отримання тонких металевих плівок на поверхні металів та неметалів, способів підготовки поверхонь до нанесення плівок, визначення адгезії плівок до поверхні. Кожна лабораторна робота має розділи, які стосуються змісту досліджень, що проводяться, та порядок виконання роботи. Представлений цикл робіт охоплює основні способи отримання тонких плівок нанесенням їх у вакуумі або розрідженому газовому середовищі із застосуванням різних фізичних та електрофізичних процесів, що дає змогу порівнювати їх технічні та технологічні характеристики.
Опис: Технологія тонких плівок : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів вищ. освіти за спец. 131 «Технічна механіка», освіт.-наук. програмою "Технології та устаткування зварювання" / уклад. Г. П. Болотов, М. Г. Болотов, М. М. Руденко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 22 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23265
Розташовується у зібраннях:Руденко М. М.: навчально-методичні видання
Болотов М. Г.: навчально-методичні видання
Болотов Г. П.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія тонких плівок..pdfНавчально-методичне видання391,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.