Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Денисенко Тетяна Миколаївна
Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей
Денисенко T. M.: монографії
Денисенко T. M.: навчально-методичні видання
Денисенко T. M.: наукові статті
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-6 зі 6.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Аналіз структури зовнішньої торгівлі згущеними молочними згущеними консервами в Україні
Атрощенко, Д. В.
;
Денисенко, Т. М.
2022
Оцінка якості молочного шоколаду
Андрєєва, С. О.
;
Денисенко, Т. М.
2022
Волонтерство як соціальна послуга
Костюченко, Б. П.
;
Лутченко, А. О.
;
Денисенко, Т. М.
2022
Стан та перспективи розвитку ринку заморожених плодів і овочів в Україні
Сергеєва, А. І.
;
Денисенко, Т. М.
2022
Основи наукових досліджень : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів першого освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» всіх форм навчання
Денисенко, Т. М.
2022
Харчові продукти. Зерноборошняні товари : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» всіх форм навчання
Денисенко, Т. М.
Перегляд
Автор
1
Андрєєва, С. О.
1
Атрощенко, Д. В.
1
Костюченко, Б. П.
1
Лутченко, А. О.
1
Сергеєва, А. І.
Тема
1
волонтерство
1
заморожені плоди і овочі
1
згущені молочні консерви
1
зовнішня торгівля
1
молочний шоколад
1
оцінка якості
1
ринок
1
соціальна послуга