Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19223
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-03T07:28:54Z | - |
dc.date.available | 2020-04-03T07:28:54Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19223 | - |
dc.description | Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : метод. вказівки до виконання контр. роботи для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад. Ж. В. Замай. - Чернігів : НУЧП, 2020. – 10 с. | en_US |
dc.description.abstract | Мета контрольної роботи – зміцнити, поглибити та узагальнити знання, набуті під час лекційних, лабораторних занять та самостійної роботи з літературою. Кожний варіант контрольної роботи містить два питання, зміст яких охоплює основні розділи дисципліни, причому одне питання стосується технологічних розрахунків, а друге- теоретичне. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУЧП | en_US |
dc.title | Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Замай Ж. В.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Комплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів..pdf | 376,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.