Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19223
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.-
dc.date.accessioned2020-04-03T07:28:54Z-
dc.date.available2020-04-03T07:28:54Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/19223-
dc.descriptionКомплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : метод. вказівки до виконання контр. роботи для студентів спец. 181 "Харчові технології" / уклад. Ж. В. Замай. - Чернігів : НУЧП, 2020. – 10 с.en_US
dc.description.abstractМета контрольної роботи – зміцнити, поглибити та узагальнити знання, набуті під час лекційних, лабораторних занять та самостійної роботи з літературою. Кожний варіант контрольної роботи містить два питання, зміст яких охоплює основні розділи дисципліни, причому одне питання стосується технологічних розрахунків, а друге- теоретичне.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУЧПen_US
dc.titleКомплексна переробка сировини у виробництві хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.