Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19224
Назва: | Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до лабораторного курсу та самостійної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» заочної форм навчання |
Автори: | Замай, Ж. В. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Чернігів: НУЧП |
Короткий огляд (реферат): | Метою навчальної дисципліни «Технологія молока та молочних продуктів» є отримання знань, що необхідні для виробничо-технологічної, проектної і дослідницької діяльності в галузі технології молочних і молоковмісних продуктів. |
Опис: | Технологія молока та молочних продуктів : метод. вказівки до лаб. курсу та самост. роботи здобувачів освіт. ступеня «бакалавр» спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» заоч. форм навчання / уклад. Ж. В. Замай.– Чернігів : НУЧП, 2020. – 42 c. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19224 |
Розташовується у зібраннях: | Замай Ж. В.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологія молока та молочних продуктів..pdf | 1,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.