Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Челябієва Вікторія Миколаївна
Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей
Челябієва В. М.: монографії
Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
Челябієва В. М.: наукові статті
Челябієва В. М.: патенти
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 12.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2012
Неорганічна хімія : конспект лекцій для студентів напрямів підготовки: 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»; 6.070106 «Автомобільний транспорт»; 6.051801 «Деревооброблювальні технології»; 6.091302 «Метрологія та вимірювальна техніка»
Буяльська, Н. П.
;
Челябієва, В. М.
;
Гуменюк, О. Л.
2015
Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Буяльська, Н.П.
;
Челябієва, В. М.
;
Денисова, Н.П.
2012
Аналітична хімія : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Челябієва, В. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Буяльська, Н. П.
2020
Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Буяльська, Н. П.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Денисова, Н. М.
;
Челябієва, В. М.
2016
Корозія та захист металів від корозії. Методичні вказівки до виконання лабораторних та контрольної робіт для студентів заочної форми навчання напрямів підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія; 6.050502 – Інженерна механіка; 6.092300 – Технологія і устаткування зварювання
Костенко, І. А.
;
Челябієва, В. М.
;
Цибуля, С. Д.
;
Буяльська, Н. П.
2021
Безпечність продовольчої сировини та продуктів харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Челябієва, В. М.
2011
Безпека праці та промислова санітарія: курс охорони праці для студентів інженерно-економічного напряму підготовки
Ткачук, К. Н.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Бивойно, Т. П.
;
Денисова, Н. М.
;
Челябієва, В. М.
;
Ткачук, К. К.
;
Буяльська, Н. П.
2022
Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки довиконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Челябієва, В. М.
;
Денисова, Н. М.
2022
Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
;
Челябієва, В. М.
2024
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 – Екологія. Освітня програма «Екологія»
Цибуля, С. Д.
;
Костенко, І. А.
;
Челябієва, В. М.
;
Буяльська, Н. П.
Перегляд
Автор
12
Челябієва, В. М.
4
Гуменюк, О. Л.
4
Денисова, Н. М.
2
Цибуля, С. Д.
1
Березкина, Н.
1
Березкина, Н. А.
1
Бивойно, Т. П.
1
Денисова, Н.П.
1
Костенко, І.
1
Костенко, І. А.
.
далі >
Тема
1
enriched cupcakes
1
fermented milk products
1
flour
1
flour confectionery products
1
guelder-rose puree
1
hops
1
lactic acid bacteria
1
organoleptic quality characteristics
1
plant additives
1
pumpkin seeds
.
далі >
за датою випуску
7
2020 - 2024
5
2011 - 2019