Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 23.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Неорганічна хімія : конспект лекцій для студентів напрямів підготовки: 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»; 6.070106 «Автомобільний транспорт»; 6.051801 «Деревооброблювальні технології»; 6.091302 «Метрологія та вимірювальна техніка»Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.
2015Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Буяльська, Н.П.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н.П.
2012Аналітична хімія : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Челябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.; Буяльська, Н. П.
2019Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв. (Частина І). Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181– Харчові технологіїЧелябієва, В. М.
2017Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2013Охорона праці, охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях : методичні вказівки до виконання розділів у дипломних проектах для студентів галузі знань: 0505 – Машинобудування та металообробка; 0305 – Економіка та підприємництвоЧелябієва, В. М.; Гуменюк, О. Л.
2012Охорона праці в галузі : методичні вказівки до самостійної роботи студентів галузі знань "Економіка і підприємництво"Денисова, Н. М.; Гуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.
2017Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність - 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2018Технології полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості : конспект лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Сиза, О. І.; Савченко, О. М.
2016Охорона навколишнього середовища. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Челябієва, В. М.