Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Челябієва Вікторія Миколаївна
Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 23.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2012
Неорганічна хімія : конспект лекцій для студентів напрямів підготовки: 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»; 6.070106 «Автомобільний транспорт»; 6.051801 «Деревооброблювальні технології»; 6.091302 «Метрологія та вимірювальна техніка»
Буяльська, Н. П.
;
Челябієва, В. М.
;
Гуменюк, О. Л.
2015
Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Буяльська, Н.П.
;
Челябієва, В. М.
;
Денисова, Н.П.
2012
Аналітична хімія : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Челябієва, В. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Буяльська, Н. П.
2019
Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв. (Частина І). Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181– Харчові технології
Челябієва, В. М.
2017
Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології"
Челябієва, В. М.
;
Сиза, О. І.
;
Савченко, О. М.
2013
Охорона праці, охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях : методичні вказівки до виконання розділів у дипломних проектах для студентів галузі знань: 0505 – Машинобудування та металообробка; 0305 – Економіка та підприємництво
Челябієва, В. М.
;
Гуменюк, О. Л.
2012
Охорона праці в галузі : методичні вказівки до самостійної роботи студентів галузі знань "Економіка і підприємництво"
Денисова, Н. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Челябієва, В. М.
2017
Експертиза харчових продуктів : метод. вказівки. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність - 181 "Харчові технології"
Челябієва, В. М.
;
Сиза, О. І.
;
Савченко, О. М.
2018
Технології полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості : конспект лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Челябієва, В. М.
;
Сиза, О. І.
;
Савченко, О. М.
2016
Охорона навколишнього середовища. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Савченко, О. М.
;
Сиза, О. І.
;
Челябієва, В. М.
Перегляд
Автор
23
Челябієва, В. М.
9
Савченко, О. М.
8
Гуменюк, О. Л.
7
Сиза, О. І.
5
Буяльська, Н. П.
3
Денисова, Н. М.
2
Бивойно, Т. П.
2
Денисова, Н.П.
2
Костенко, І.
2
Сиза, О. І.
.
далі >
Тема
3
охорона праці
2
захист металів
2
корозія
1
аналітична хімія
1
безпека виробництва
1
безпека продовольчої сировини
1
безпека продуктів харчування
1
біохімія
1
виробнича санітарія
1
лабораторний практикум
.
далі >
за датою випуску
1
2019
1
2018
2
2017
6
2016
2
2015
3
2014
1
2013
4
2012
3
2011