Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15207
Назва: Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології"
Автори: Челябієва, В. М.
Сиза, О. І.
Савченко, О. М.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Лабораторні роботи здебільшого мають характер дослідницького пошуку, аналізу та підтвердження теоретичних положень з курсу "Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення". Лабораторні завдання спрямовані на розвиток у майбутніх фахівців нахилів до творчого розв’язання виробничих завдань на підприємствах галузі, а також формування умінь і навичок застосування дослідницьких методів у різноманітній науковій тематиці.
Опис: Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення : мет. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів галузі знань – 18 "Виробництво та технології", спеціальність – 181 "Харчові технології" / укл. : В. М. Челябієва, О. І. Сиза, О. М. Савченко. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 32 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/15207
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
Савченко О. М.: навчально-методичні видання
Сиза О. І.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення.pdf515,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.