Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19592
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВоєдило, В. О.-
dc.date.accessioned2020-07-03T06:10:31Z-
dc.date.available2020-07-03T06:10:31Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/19592-
dc.descriptionВоєдило, В. О. Розробка рецептур хліба білого з добавками мінералів : магістерська робота : 181 – Харчові технології / В. О. Воєдило ; керівник роботи Гуменюк О. Л. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 83 с.en_US
dc.description.abstractУ випускній кваліфікаційній роботі обґрунтована та експериментально досліджена можливість використання мінераловмісних добавок у виробництві хліба білого з метою підвищення його харчової цінності, проведено аналітичний огляд інформаційних джерел з теми роботи, досліджено вплив мінеральних добавок на властивості тіста, якісні показники готового хліба, визначене оптимальне дозування добавок. Проведена порівняльна характеристика органолептичних, фізико-хімічних показників контрольного виробу (без добавок) та виробів з додаванням різної кількості добавок до маси борошна. Встановлено таке дозування добавок, що забезпечує максимально можливі значення пористості м'якушки та гарні органолептичні показники готових виробів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectмінераловмісні добавкиen_US
dc.subjectвиробництво білого хлібаen_US
dc.subjectхарчової цінностіen_US
dc.subjectвластивості тістаen_US
dc.subjectхлібen_US
dc.subjectдозування добавокen_US
dc.titleРозробка рецептур хліба білого з добавками мінералівen_US
dc.typeThesisen_US
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Воєдило В.О.- магістр, МХТп-181-2019.pdf3,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.