Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19592
Назва: | Розробка рецептур хліба білого з добавками мінералів |
Автори: | Воєдило, В. О. |
Ключові слова: | мінераловмісні добавки виробництво білого хліба харчової цінності властивості тіста хліб дозування добавок |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | У випускній кваліфікаційній роботі обґрунтована та експериментально досліджена можливість використання мінераловмісних добавок у виробництві хліба білого з метою підвищення його харчової цінності, проведено аналітичний огляд інформаційних джерел з теми роботи, досліджено вплив мінеральних добавок на властивості тіста, якісні показники готового хліба, визначене оптимальне дозування добавок. Проведена порівняльна характеристика органолептичних, фізико-хімічних показників контрольного виробу (без добавок) та виробів з додаванням різної кількості добавок до маси борошна. Встановлено таке дозування добавок, що забезпечує максимально можливі значення пористості м'якушки та гарні органолептичні показники готових виробів. |
Опис: | Воєдило, В. О. Розробка рецептур хліба білого з добавками мінералів : магістерська робота : 181 – Харчові технології / В. О. Воєдило ; керівник роботи Гуменюк О. Л. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 83 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19592 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Воєдило В.О.- магістр, МХТп-181-2019.pdf | 3,16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.