Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19593
Назва: | Використання фітоекстрактів у технології льодяникової карамелі |
Автори: | Гаврик, М. В. |
Ключові слова: | льодяникова карамель яблучні кісточки фітоекстракт вітаміни |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | Традиційною сировиною для виготування карамелі є цукор-пісок та патока, які вже втратили значну частину своїх мінеральних речовин та вітамінів в процесі їх виробництва. З метою створення продуктів харчування, збагачених необхідними для людини нутрієнтами, доцільно розробляти та впроваджувати у масове виробництво рецептури карамелі з додаванням фітоекстрактів та іншої рослинної сировини, що у свою чергу сприятиме підвищенню попиту споживачів на вітчизняні кондитерські вироби. Для проведення дослідження були застосовані евристичні (органолептичні) та вимірювальні (хімічні та фізико-хімічні методи аналізу). За результатами дослідження встановлено, що фітодобавка збагачує вироби природніми антиоксидантами, вітамінами, має бактерицидні властивості, не впливає на ведення і параметри технологічного процесу. |
Опис: | Гаврик, М. В. Використання фітоекстрактів у технології льодяникової карамелі : магістерська робота : 181 – Харчові технології / М. В. Гаврик ; керівник роботи Челябієва В. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 133 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19593 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гаврик М.В.-магістр, МХТп-181-2019.pdf | 2,57 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.