Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19593
Назва: Використання фітоекстрактів у технології льодяникової карамелі
Автори: Гаврик, М. В.
Ключові слова: льодяникова карамель
яблучні кісточки
фітоекстракт
вітаміни
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Традиційною сировиною для виготування карамелі є цукор-пісок та патока, які вже втратили значну частину своїх мінеральних речовин та вітамінів в процесі їх виробництва. З метою створення продуктів харчування, збагачених необхідними для людини нутрієнтами, доцільно розробляти та впроваджувати у масове виробництво рецептури карамелі з додаванням фітоекстрактів та іншої рослинної сировини, що у свою чергу сприятиме підвищенню попиту споживачів на вітчизняні кондитерські вироби. Для проведення дослідження були застосовані евристичні (органолептичні) та вимірювальні (хімічні та фізико-хімічні методи аналізу). За результатами дослідження встановлено, що фітодобавка збагачує вироби природніми антиоксидантами, вітамінами, має бактерицидні властивості, не впливає на ведення і параметри технологічного процесу.
Опис: Гаврик, М. В. Використання фітоекстрактів у технології льодяникової карамелі : магістерська робота : 181 – Харчові технології / М. В. Гаврик ; керівник роботи Челябієва В. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 133 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19593
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гаврик М.В.-магістр, МХТп-181-2019.pdf2,57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.