Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19915
Назва: | Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв : лабораторний практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» Ч. 2. |
Автори: | Челябієва, В. М. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
Короткий огляд (реферат): | Основні завдання навчальної дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» полягають в оволодінні теоретичними і практичними навичками у використанні сучасних хімічних та фізико-хімічних методів і засобів оцінювання якості сировини та готової продукції харчових виробництв. |
Опис: | Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв : лаб. практикум для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" освіт. програма «Харчові технології та інженерія» / уклад. В. М. Челябієва. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – Ч. 2. - 50 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19915 |
Розташовується у зібраннях: | Челябієва В. М.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв. .pdf | 2,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.