Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19915
Назва: Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв : лабораторний практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» Ч. 2.
Автори: Челябієва, В. М.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Основні завдання навчальної дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» полягають в оволодінні теоретичними і практичними навичками у використанні сучасних хімічних та фізико-хімічних методів і засобів оцінювання якості сировини та готової продукції харчових виробництв.
Опис: Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв : лаб. практикум для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" освіт. програма «Харчові технології та інженерія» / уклад. В. М. Челябієва. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – Ч. 2. - 50 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19915
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв. .pdf2,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.