Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19942
Назва: Організація обліку та контролю розрахунків з оплати праці в бюджетних установах (на матеріалах Головного управління Національної поліції в Чернігівській області)
Автори: Столяренко, О. В.
Ключові слова: облік
аналіз
контроль
бюджетна установа
організація обліку
розрахунки з персоналом
розрахунки з оплати праці
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Випускна кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню теоретико-методичних засад і розробці науково-практичних рекомендацій, спрямованих на вдосконалення організації обліку та контролю розрахунків з оплати праці в бюджетних установах. Наведено економічну сутність та зміст категорії оплата праці; розглянуто форми, системи та види оплати праці; огляд існуючих трактувань категорії «оплата праці» та їх класифікація; нормативно-правове регулювання обліку оплати праці в Україні в цілому та грошового забезпечення поліцейських зокрема. Здійснено загальну характеристику діяльності та аналіз фінансово-економічних показників ГУ Національної поліції Чернігівської області; розглянуто особливості формування грошового забезпечення поліцейських, види надбавок та доплат до посадового окладу; характеристика системи бухгалтерського обліку на ГУ Національної поліції Чернігівської області, організацію нарахування оплати праці поліцейських, фахівців і службовців ГУ Національної поліції Чернігівської області та аналіз і контроль розрахунків з оплати праці. У третьому розділі «Шляхи та напрями удосконалення організації обліку розрахунків з оплати праці ГУ Національної поліції Чернігівської області» наведено заходи по удосконаленню організації обліку розрахунків з персоналом в бюджетних установах в цілому та ГУ Національної поліції Чернігівської області зокрема. Наведено заходи по удосконаленню організації обліку доходів і видатків в бюджетних установах в цілому та ГУ Національної поліції Чернігівської області зокрема. За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо: удосконалення методики розрахунку посадових окладів поліцейських; розширення видів надбавок та доплат; покращення автоматизації обліку; удосконалення Наказу про облікову політику; удосконалення посадових інструкції управління фінансового забезпечення; удосконалення синтетичного і аналітичного обліку розрахунків з оплати праці; підвищення кваліфікації працівників фінансового відділу поліції; покращення рівня внутрішнього контролю в бюджетній установі.
Опис: Столяренко, О. В. Організація обліку та контролю розрахунків з оплати праці в бюджетних установах (на матеріалах Головного управління Національної поліції в Чернігівській області) : автореферат магістерської роботи : 071 – Облік і оподаткування / О. В. Столяренко ; керівник роботи Перетятько Т. А.; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра обліку і оподаткування. – Чернігів, 2020. – 24 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19942
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Столяренко_магістр_БООА_2020.pdf434,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.